Bayern Munchen Barcelona live online Liga Campionilor 12 mai 2015
  Meciul de retur din Semifinala Chiampion League dintre Bayern Munchen Barcelona live online pe TVR 1, Digi Sport Tv si Dolce Sport

 Acum o saptmana FC Barcelona a distrus-o pe Bayern cu 3-0, acasa la spanioli. Este adevarat ca la nemti au lipsit cateva nume mare precum Arjen Robben. 
Cei care au inscris in meciul trecut au fost Lionel Messi de doua ori si Neymar JR, o data, iar cel care a gresit tragic pentru germani a fost Jerome Boateng.

 Pentru a se califica FC Bayern Munchen are nevoie de cel putin 3 goluri, pentru a merge in prelungiri, inde va trebui sa mai marcheze odata, faras a primeasca gol.

 Va reamintim de victoria cu 4-0 a lui Bayern chiar in semifinale, in fata celor de la Barca
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri