Temptation Island Insula iubiri Primul episod online liveTemptation Island Insula iubiri Primul episod online live

 Primul show de televiziune din Romania filmat in Thailanda, incepe in aceasta duminica pe Antena1.

 Temptation Island Insula Iubiri va fi difuzat duminica 26 aprilie de la ora 20:30 pe Antena 1 live dand click aici .

 Insula Iubiri este un nou format de televiziune, nou in Romania. Patru cupluri, adica 8 tineri: Andreea și Bogdan, Deea și Cristi, Loredana și Liviu și Petra și Ovidiu, vor merge in Tailanda si vor fi supuse ispitelor. Ei isi vor supune relația la testul încrederii.

 Timp de 14 zile, 4 cupluri vor petrece o vacanta de vis, plina de ispite, pe o plaja de Tailanda. O vanacata in care cuplurile se iubesc si se gandesc ca vor petrece toata viata impreuna, dar pot iesi certandu-se si cuplurile sa se destrame, asta depinde doar de ei cat de mult se iubesc si sunt dispusi sa se pastreze doar pentru a nu isi pierde iubirea.

 Aceste cupluri vor fi separate si vor fi ispitite de cate 6 fete si 6 baieti. Alexandra, Ana, Bianca, Miki, Symona și Valentina sunt fetele ce trebuie sa seduca baietii, iar Daniel, Matei, Mihai, Petru, Raul și Tomi sunt baietii care vor trebui sa seduca fetele.

 Primul episod va incepe cu intampinarea concurentilor de catre Radu Valcan, prezentatorul emisiuni. Cuplurile se vor cunoaste si isi vor petrece impreuna ultimele 3 ore, dupa care se vor desparti, dar nu inainte de asi promite dragoste eterna si ca nu vor cadea in mreajele ispitelor.

 Este si momentul cand intra in scena ispitele, iar baietii deja inghit in sec si sunt deja marcati de ce va, ispitele sunt cu adevarat foarte sexy si greu sa poti rezista.Temptation Island Insula iubiri Primul episod din data de 26 aprilie 2015 online live Server I/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVPartea VServer II/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV

Partea V


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri