Te cunosc de undeva Sezonul 7 Episodul 9 11 aprilie 2015 online reluareTe cunosc de undeva Sezonul 7 Episodul 9 11 aprilie 2015 online reluare

      Video "Te cunosc de undeva" 11 aprilie 2015 ora 20:30 episodul 9 din Sezonul 7 Antena 1.

 Sambata inainte de Invierea Domnului Nostru Isus Hristos puteti urmari emisiunea "Te cunosc de undeva alaturi de concurentii: Oana Sarbu, Bambi, Alina Eremia, Lidia Buble, Daniel Iordachioaie, Liviu Varciuk, Cezar Ouatu si formatia Alb Negru. si juratii nostri foarte iubiti.

 Toate vedetele din emisiune incepana cu juratii si cu concurentii au cantat impreuna cu copilasii de la Next Star o parte din Sunetul Muzicii, un film foarte cunoscut si apreciat.

Lidia Buble s-a transformat in Aurel Tămaș, cantaret de muzica populara. Liviu Vârciu s-a transformat in Oana Sarbu, interpretand o piesa de a ei, Canta si danseaza.

 Cezar Ouatu s-a transformat in Outkast. A avut nevoie de multe enrgie si de urcat scari pana la etajul 8 timp de o saptamana, deoarece asa se manifesta pe scena personajaul ce trebuie sa il interpreteze, Outkast.

 Va dorim vizionare placuta!

  Te cunosc de undeva 11 aprilie 2015 online reluare Video 1Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri