Supermodels by Catalin Botezatu episodul 15 din 10 aprilie 2015 online video


Supermodels by Catalin Botezatu 10 aprilie 2015 online video

 Vineri seara tarziu 10 aprilie 2015 la Kanal D de la ora 23:30 puteti urmari Supermodels by Catalin Botezatu episodul 15.

 Concurentii au parte de o surpriza foarte placuta, un mare bucatar, pe nume Chef Gabriel Toader, le-a facut o vizita si s-a pus sa gateasca impreuna cu ei. Gabriela, care isi serbeaza ziua de nastere a fost mana dreapta a bucatarului.. Veti vedea in episodul 15 cum s-au descurcat modelele la gatit si daca au fost pe placul lui Gabriel Toader.

  Gilbert si Andrada vorbesc despre ceilalti adversari, un pic cu ura si parca si-ar dori sa iasa ceilalti si in nici un caz ei.

 La Supermodels by Catalin Botezatu vom avea parte de inca o sedinta foto inedita, cu decor extraordinar – Pestera Valea Cetatii, din judetul Brasov. Este locul ideal unde ideile iti vin instantaneu si unde pozele parca par mai frumoasem in acest decor fantastic.

 Urmariti Supermodels by Catalin Botezatu 10 aprilie 2015 pe internet online.

 Va dorim vizionare placuta!


Supermodels by Catalin Botezatu episodul 15 video 1Supermodels by Catalin Botezatu episodul 14 part 2

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri