Supermodels by Catalin Botezatu episodul 14 3 aprilie 2015 online In data de 3 aprilie 2015 la Kanal D se va difuza o noua editie Supermodels by Catalin Botezatu episodul 14.

 Laura Dinca, este iubita a lui Cristian Boureanu, dar asta nu a scutit-o de eliminare. Ea a fost criticata la maxim, deoacere in ultima sedinta foto, ea a fos cea care s-a plans non-stop, acest lucru s-a datorit si faptului ca filmarile au fost realizate intr-o gropa si intr-un sicriu.

 Ca sa fii top model trebuie sa ai multe calitati, trebuie sa te dedici 100% si sa te transformi in persoanajul care il ai de interpertat pentru acea sedinta foto. Catalin Botezatu a declarat ca Laura Dinca nu a fost nici speriata, nici sexy in fotografiile din acea sedinta foto.

 Urmariti Supermodels by Catalin Botezatu pe internet online.


Supermodels by Catalin Botezatu episodul 14 part 1Supermodels by Catalin Botezatu episodul 14 part 2

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri