Supermodels by Catalin Botezatu FINALA 24 aprilie 2015 online video  FINALA Supermodels by Catalin Botezatu va avea loc vineri 24 aprilie 2015 doar pe KanalD TV live online.

 Vineri show-ul lui Catalin Botezatu ajunge la final. Ca o ultima sedinta foto concurentii vor trebuie sa pozeze langa oi si magari, la munte, la Cheile Gradistei.

 Au mai ramas doar cinci concurenti, Goga Joan, Liana Coman, Andrada Florina Statie, Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur, iar dintre ei doar unul va castiga marele premiu. Au fost 3 luni in care aun indurat foarte multe, iar Catalin nu prea a fost milos mai deloc cu ei. Concurentii au avut de infruntat teama in cimitir sau pozand pe catalige, dar si au indurat frica pe claridi sau frigul la multe grade sub minus.

 Va multumim ca ati fost alaturi de noi si va dorim o vizionare cat mai placuta Supermodels by Catalin Botezatu pe internet online.

 Daca va placut acest video va rugam sa dati un likesupermodels by catalin boteajaty joan pe magar sedinta foto


Supermodels by Catalin Botezatu FINALA 24 aprilie 2015 video

Sursa foto kanald.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri