Romanii au talent Sezonul 5 episodul 8 24 aprilie 2015 online video


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 8 24 aprilie 2015 online video

 Vineri avem parte de un nou episod din 24 aprilie 2015 episodul 8 din sezoul 5 Romanii au talent online video pe ProTv live.

 Vom avea parte de noi concurenti talentati si care doresc sa arate ca ei pot castiga marele premiu de 120.000 de euro, dar vor veni si unii care vor pleca acasa cu "4 de nu". Astazi pe scena vor urca si doi baieti care decid sa vina imbracati in femeie si pe tocuri. Primul vine singur si incearca un fel de dans contemporan pe tocuri, iar altul vine impreuna cu doua fete, si el avand la randul sau tocuri. Andra Maruta chiar intreaba ce este cu moda asta, ca toti baietii sa vina pe tocuri, de ce nu pot fi si eu niste barbati adevarati. Raspunsul vine imediat, am crezut ca va fi ceva nou, altceva decat a fost pana acum .

 Andi Moisescu a zis ca el s-a pierdut de mult prin coregrafia ce nu prea este reusita, iar Bebe a recunoscut ca este talentat, dar trebuie sa isi schimbe coregraful.

 Editia din 24 aprilie 2015 PRO TV LIVE , de la 20:30, a opta editie din Sezonul 5 episodul 8  video pe internet

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 8 video partea 1


Server 1Server 2


Server 3


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri