Romanii au talent Sezonul 5 episodul 6 duminica 12 aprilie 2015 online live


Romanii au talent editia de paste 12 aprilie 2015 online live

 Editia de Paste duminca 12 aprilie 2015 urmariti live episodul 6 din sezoul 5 Romanii au talent online video pe ProTv live.

 Duminica de Paste este speciala pentru telespectatorii ProTv, care au paste de a doua editia din aceasta saptamana Romanii au talent.

 Daca vineri am avut parte de o petrecere in stil 100% romanesc alaturi de o doamna venita cu mancare pentru toata echipa si care a cantat neintrerupt pe scena, muzica populara, iar cand trebuia sa plece, nu se mai oprea din cantat. Nici Bebe Cotimanis nu a reusit sa o stapaneasca el venind in culise special sa o faca sa se opreasca si sa plece. Toti juratii , plus Smiley si Pavel Bartos, au mancat si baut pe saturate.


 Editia de Pastele ortodox Romanii au talent pe PRO TV LIVE , de la 20:30, a sasea editie din Sezonul 5 episodul 6 din data de 12 aprilie 2015 video pe internet

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 6  video
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri