Romanii au talent Sezonul 5 episodul 5 din 10 aprilie 2015 online


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 5 din 10 aprilie 2015 online

 Sapamana mare aduce doua editii Romanii au talent. Prima editie va fi vineri, iar a doua chiar in ziua de Paste

 Vineri 10 aprilie 2015 vom posta episodul 5 din sezoul 5 Romanii au talent de Paste online pe ProTv live si video reluare pe .

 Vineri este seara dezvaluirilor, ziua in care un jurat va apasa butoul aurit, boton care va trimite un concurent direct in semifinala.

 In aceste zile se svoneste ca Mihaela Radulescu ar fi fost data afara din cadrul emisiuni, declara unele surse din interiorul Pro TV. Totul s-a ajuns aici din cauza comentariilor si  gesturile facute de Mihaela ar fi redus numarul persoanelor care urmaresc acest show tv. Acest zvon nu este afirmat si ne producatoarea emisiunii.

 Vom avea parte de calusarii, muzica populara, muzica de opera si cateva numere de dans, dans clasic. O fetita va veni costumata in pisicuta si va face un numar de gimnastica ritmica. Ea va primi patreu de "da".

 Urmariti live cu incredre o editie de colectie pe PRO TV LIVE , de la 20:30, a cincea editie din Romanii au talent Sezonul 5 episodul 5 din data de 10 aprilie 2015 video pe internet

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 5  videoPartea 2Partea 3Partea 4


5

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri