Romanii au talent Sezonul 5 episodul 4 din 3 aprilie 2015 online


Romanii au talent episodul 4 din 3 aprilie 2015 live

 In a patra saptamana a show-ul Romanii au talent totul se schimba, vom avea concurenti din Iasi, Republica Moldova sau Timisoara.

Vineri 3 aprilie vom posta episodul 4 din sezoul 5 Romanii au talent 2015 online pe ProTv live si reluare pe FanaticTV.net .

Cei din fata ecranelor vor fi incantati de o trupa rock compusa din niste copii foarte mici. Datorita talentului toti vor fi uimiti, chiar si juratii ii vor aplauda. Este un moment in care se va vorbi de butoul galben, boton ce trimite concurentul respectiv in semifinala.

 Un concurent mai in varsta va starni cearta si nervii juratilor, mai ales pe Andra si Mihaela.

 Deci vineri seara pe PRO TV LIVE , de la 20:30, a patra edtiei Romanii au talent, vom avea parte de  scamatorie, se va canta muzica lautareasca dar si muzica clasica, pana si pictura va face ca show-ul sa fie unul de gala.

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 4 3 aprilie 2015 video pe internet

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 4 patru videoEpisodul 4 Partea 2

Episodul 4 Partea 3

Episodul 4 Partea 4

Episodul 4 Partea 5

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri