Rapid ASA Târgu Mureş live 8 aprilie 2015 etapa din returul campionatului


 Rapid ASA Târgu Mureş live 8 aprilie 2015 etapa din returul campionatului


  Rapid ASA Târgu Mureş este live 8 aprilie 2015 pe Digi Sport 1 de la ora 21:30.

 Se anunta un meci foarte disputat, mai ales ca Rapid are ca obiectiv castigarea a trei meciuri consecutive. Rapid Bucuresti este pe locul 15, loc retrogradabil, cu doar 22 de puncte. Rapidistii vin dupa o infrangere cu 1-0 in fata celor de la Universitatea Cluj.

 Targu Mures este a doua ocupanta din clasamantul Ligii I, cu 49 de puncte la doar 7 puncte in spatele Stelistilor. Muresul a invins in etapa trecuta pe jucatorii din Iasi, care au parcurs de retur foarte bun, primind doar un gol in acest retur.

 Conducerea echipei din Targu Mures a declarat ca nu se gandesc sa ajunga pe Steaua din urma, in campionat ca sa le fure gloria. Mai este mult pana acolo iar campionatul este lung. Dorim sa ne consolidam pozitia a doua.

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri