Next Star Sezonul 5 episodul 4 5 aprilie 2015 online


Next Star Sezonul 5 episodul 4 5 aprilie 2015 online Dan Negru ne asteapta de Florii si de Pastele Catolic la o editie speciala Next Star Sezonul 5 episodul 4 din 5 aprilie 2015, poate fi urmarit in direct de la ora 20:30 pe FanaticTv.net

 In platou vor veni mamele si tatii, unor jurati. Astfel vine mama lui Pepe, care dezvaluie ca lui i-a placut de foarte mic muzica si sportul. Iar mama lui Lora a dezvaluit ca ea de mica dorea sa se faca medic. La randul sau Connect-R vine cu tatal sau. Maria vine cu mama sa si cu nepotelul.

 Vom avea parte si de o noua vedeta pe scena, este vorba despre fica lui Pepe care nu va mai dori sa plece de pe scena. Va reamintim ca in aceste zile, Pepe asteapta sa vina pe lume a doua fica a lui pe nume Rosa. Si frumoasa lui sotie va fi in platoul de filmare.

 Vasile Muraru ne-o va prezenta pe frumoasa lui fica, Sanziana, care se pregateste sa devina medic.

 Va dezvaluim doua fetite minunate care vor urca pe scena Next Star in aceasta seara de Florii. Este vorba de Vanessa, care este cunoscuta in Germania si Elvetia, pentru talanetul sau muzical. Tot pe aceasta scena va urca si Bianca, o copila cu multe medalii stranse la doar noua anisori, ea aratandu-ne cat este de buna si pasionata de gimnastica.

 Va dorim o seara de duminica minunata alaturi de Antena 1!
Video 1 Next Star Sezonul 5 episodul 4 5 aprilie 2015

Video 2 Next Star Sezonul 5 episodul 4 5 aprilie 2015
Sursa foto A1.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri