Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 9 8 aprilie 2015 online


Las Fierbinti Sezon 7 Episodul 5 25 martie 2015 online


 Doar aici poti urmari miercuri seara in data de 8 aprilie 2015 avem un nou episod din Sezonul 7 Las Fierbinti episodul 5, la ProTV.

 In episodul 9 avem parte de o ancheta ca la carte, marca Celentano. El va fi martorul unei infractiuni! Acest fapt nu se lasa nerezolvat si Polita intra pe fir. Primul care isi va oferi serviciile pentru elicidarea misterului, va fi, Robi, ajutat de Celentano.

 Primarul Vasile este un caz aparte si cum nu prea mai reuseste sa isi revina din depresie se destainuie lui Bobita, el marturiseste de cosmarul sau, cum ca cineva il va da jos din functia de primar, dupa ii va fura si nevasta si il va lasa pe drumuri.

 Robi este cel care a cucerit inimile publicului prin idila lui de iubire.

 Va dorim vizionare placuta!Video 1 Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 9 8 aprilie 2015 video 1Video 2 Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 9 8 aprilie 2015 video 2Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri