Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 12 16 aprilie 2015 online gratis


Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 12 16 aprilie 2015 online gratis


 Pe acest site puteti urmari LAS FIERBINTI Sezonul 7 cu episodul 12 din data de 16 aprilie 2015 gratis.

 Serialul de comedie preferat de romani a ajuns la sezonul 7 si multi se roaga sa nu se mai termine. Este umor pur si simplu romanesc, actorii fac haz de necaz. Toti actorii sunt chipul unui roman de rand, care isi traieste viata intr-un sat oarecare din Romania. Unii sunt mai veseli, unii mai tristi, unii au parte de bani, altii se tot gandesc cum sa faca bani si tot asa. Unii stau mai toata ziua in carciuma si beau si ultimi bani pe care ii mai au, altii se cearta cu nevasta, dar nu se despart, ca asa este in familia romaneasca, toti indura si sufera, dar tot se iubesc.
Urmariti Las Fierbinti Sezonul 7 episodul 12 de joi 16 aprilie 2015 online pe internet


Video 2Video 3
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri