Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 10 joi 9 aprilie 2015 online


Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 10 joi 9 aprilie 2015 online


 Joi seara avem parte de un nou episod din Las Fierbinti sezonul 7 episodul 10 din data de 9 aprilie 2015 video reluare.

 In episodul 10, pierderea bunui sau prieten Firicel, il face pe Celentano sa i-a decizia de a investiga disparitia si sa rezolve cazul. Robi este mana dreapta a lui Celentano in elucidarea misterului. Incercaril sant in zadar doarece nu scot mai nimic la iveala.

 Dorel este cel din plan secund, care il scoate din sarite pe Bobita care il va tunde. Politistul si primarul satului sunt cei doi care ar trebui sa rezolve cazul din Fierbinti, dar totul merge incet si foarte anapoda.

  Va dorim vizionare placuta!Video 1 Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 10 joi 9 aprilie 2015 video 1Video 2 Las Fierbinti Sezonul 7 Episodul 10 de joi 9 aprilie 2015 video 2 reluareDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri