Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 9 6 aprilie 2015 online


Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 6 24 martie 2015
  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 9 de luni 6 aprilie 2015 poate fi urmarit in reluare video

 Pusi in fata de a nominaliza echipa albastra pronunta trei nume:pe Paul, Frankie și Florin pentru a fi eliminati. Acestia trei sunt pusi in fața juraților, care decid ca Frankie este cel care trebuie să părăsească Iadul bucătarilor.

 Vine randul fetelor care sunt aspru criticate si Rebeca, Iana și Monica sunt scoase în față. Rebeca si Iana scapa usor, dar Monica va părăsi competiția, impreuna cu Adriana, fapt pentru care nimeni nu se asptepa.

 Acum este randul copiilor sa decida cine câștigă proba! Fetele vor merge la bowling, drept rasplata pentru castigarea probei, iar baietii raman acasa sa faca pregătiri pentru petrecere!


 Iadul bucatarilor episodul noua din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 9 6 aprilie 2015  Partea I

Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri