Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 16 28 aprilie 2015 online integral


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 16 28 aprilie 2015 online integral


  Hells Kitchen Iadul Bucatarilor sezonul 2 Episodul 16 din data de 27 aprilie 2015

 Se apropie marea finala si concurentii sunt tot mai emotionati si tot mai motivatis a castige, sa plece acasa cu marele trofeu.

 Dupa eliminarea de aseara, au mai ramas doar trei concurenti: Maria, Ciprian si  Michael.

 Michaele a castigat de aseara locul in finala si acum este randul lui Maria si Ciprian sa se dueleze pentru un loc pe podium. Ultimii dor trebuie sa gateasca impecabil, dar au misiunea si de a-și cumpăra singuri de la piață ingredientele și de a reproduce farfurii pe care le vor vedea numai în poze.

 Maria si Ciprian vor merge in restaurantul Osho pentru o probă care le va testa din greu abilitățile culinare. Batalie mare pentru cei 50.000 de euro si postul mult ravnit din resturantul din capitala, Osho.

 Iadul bucatarilor sezon 2 episodul 16, 28 aprilie 2015 pe internet

Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 16 28 aprilie 2015

Server I/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVPartea VServer II/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri