Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 15 27 aprilie 2015 video online


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 12 27 aprilie 2015 video online


  Luni urmariti in reluare Iadul Bucatarilor sezonul 2 din data de 27 aprilie 2015 Hell's Kitchen.

 Un nou concurent paraseste competitia. Este vorba despre Malina, care se considera mai buna decat Ciprian, dar uite ca tocmai ea a parasit competitia.

 In marea competitie pentru mult ravnitul trofeu de Chef, au mai ramas doar patru concurenti. Ei luptand cot la cot, dar pana la final va ramen doar unul. Eu cred ca pot castiga aceasta competitie, nimeni nu ese mai bun ca mine", a spus Malina, inainte sa fie eliminata,

 Michael a castigat proba de astazi si cu un punctaj pe note de 429,5, merge direct in finala

 Hells kitchen Iadul bucatarilor episodul cinsprezece din sezonul 2 video.

Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 15 din data de 27 aprilie 2015  Partea IPartea 2Partea 3Partea 4Partea 5Partea 6Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri