Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 14 21 aprilie 2015 video online


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 13 20 aprilie 2015 online


  Marti din data de 21 aprilie 2015 Iadul Bucatarilor Hell's Kitchen.

  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 14 de marti 21 aprilie 2015 video online gratis

 Florin este noul concurent care parasese competitia, deoarece el a fost cel responsabil ca platourile nu au iesit cum trebuie si ca serviciul nu a facut invitatii multumiti. Si Malina a fost nominalizata, dar nu a parasit competitia.

 In marea competitie pentru mult ravnitul trofeu de Chef, au mai ramas doar patru concurenti. Ei luptand cot la cot, dar pana la final va ramen doar unul.

Mălina, Ciprian şi Michael, au fost surprinsi caci și-au revăzut într-o filmare toate persoanele dragi. Pe rând, aceștia au transmis mesaje de încurajare. Maria a plans de emotii.
 Hells kitchen Iadul bucatarilor episodul treisprezece din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 14 din data de 21 aprilie 2015  Partea IPartea 2Partea 3Partea 4Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri