Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 13 20 aprilie 2015 online


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 13 20 aprilie 2015 online


  Luni 20 aprilie 2015 Iadul Bucatarilor Hell's Kitchen, este live pe Antena 1.

  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 13 de luni 20 aprilie 2015 video online gratis

 Concurentii au fost nevoiti sa gateasca pentru un grup de persoane de varsta a treia, fapt ce nu este deloc usor, avand in vedere ca ei sunt mai in varsta si au experienta si dorinte foarte ridicate si stricte.

 In acest episod din pacate un concurent cu mare greutate va parasi competitia, este vorba despre Rebeca. Ei nu ii venea sa creada ca trebuie sa plece, iar la final a declarat ca este vina doar a chefilor ca ea pleaca si ca ei sunt dracul bucatarilor. Rebeca a

 Doar cinci concurentii au mai ramas, au primit tunica neagra si ei sunt acum raspfatati cu bunatati in camerele lor. Ei sunt cei care au mai multe sanse la marele premiu.

 Iadul bucatarilor episodul treisprezece din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 13 20 aprilie 2015  Partea IPartea 2


Partea 3Partea 4

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri