Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 12 miercuri 15 aprilie 2015 online


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 10 din 7 aprilie 2015 online


 Miercuri la 20:30 in urmariti o noua editie Iadul Bucatarilor Hell's Kitchen.

  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 12 din data miercuri 15 aprilie 2015 video pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 Rebeca a dorit sa impresioneze si a starnit hohote de ras, ea impreuna cu Lucia au pregatit desertul Hell's Kitchen. Dupa multa munca, in fata juratilor Rebeca nu primeste decat zabete si rasete, Cu toate ca nu a placut, ea promite ca in viitor, se va p[erfectiona.

 Un nou test, este vorba de gatit paste, multi s-au simtit usurati cu o asa farfurie usoara, dar unele fete au zis ca a gati paste nu este punctul lor forte. Băieţii şi Mălina au fost la distractie la patinoar, iar fetele muncesc din greu la paste.

 Iadul bucatarilor episod zece din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 12 miercuri 15 aprilie 2015  Partea IPartea 2Partea 3


Partea 4


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri