Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 11 marti 14 aprilie 2015 online reluare


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 10 din 7 aprilie 2015 online


 A treia zi de Paste de la 20:30 in urmariti o noua editie Iadul Bucatarilor Hell's Kitchen.

  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 11 din data marti 14 aprilie 2015 video pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 In dormitor, pe neasteptatea au aparut animale exotice:şerpi, ponei, maimuţe si lame. Daca Tudor s-a jucat cu un sarpe  Mălina s-a speriat si a fugit din dormitor.

 Marti au de gatit pentru persoane celebre, Se trezesc ca intra pe usa Mihai Petre, care o va emotiona pe Rebeca, mai apare Virginia Rogin, Carmen Tănase si Geanina Corondan sau marele castigator Eurovision Cezar Ouatu sau Andrei Leonte de la ”X Factor”.  Ei trebuie sa arate ca au evoluat si nu degeaba au ramas in competitie pana la acest moment, ca ei sunt cei mai buni bucatari.

 Vine momentul cand cineva trebuie sa fie nominalizat sa plece. Iana şi Rebeca sunt cele propuse pentru elimnare, dar Iana nu mai poate si cedează şi marturiseste ca vrea sa fie eliminata, iar shefi nu se opuns i astfel Iana paraseste competitia. Sa fi fost aceasta si dorinta chefilor sau nu ?

 Iadul bucatarilor episod zece din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 11 marti 14 aprilie 2015  Partea IPartea 2Partea 3Partea 4
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri