Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 10 din 7 aprilie 2015 online


Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 10 din 7 aprilie 2015 online


 Marti seara de la 20:30 in Iadul Bucatarilor concurentii au fost supusi la doua probe la limita, una de gatit pentru petrecerea de ziua copiilor si o proba de gatit sub cronometru, un fel de mancare normal si unul de post.

  Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 10 din data de 7 aprilie 2015 video pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 La prima proba trebuiau sa gateasca pentru niste copii care nu si-au sarbatorit niciodata ziua de nastere. Unii dintre ei erau foarte tristi, nu stiu sa se bucure, nu au vazut niciodata o petrecere, mai ales sa fie data pentru ei. Bucatarii nostri concurenti au dat-o in bara atunci cand au dus copiilor pizza cruda, sau cand nu stiau sa pregateasca o maioneza.

 La proba numarul doi, aveau 500 de lei pentru toata echipa si trebuiau sa mearga la cumparaturi pe biciclete, in sincron si sa fie legati doi cate doi. Cand au ajuns acasa au observat ca au uitat sa cumpere morcovi, zahar, faina sau carnea era una de manzat, care a enervat-o la culme pe domna Rebeca, mai ales ca aceasta carne a fost cumparata chiar de fiul ei.

 Iadul bucatarilor episod zece din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 10 7 aprilie 2015  Partea IPartea II

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri