Ferma vedetelor episodul 39 30 aprilie 2015 online video


Ferma vedetelor episodul 39 30 aprilie 2015 online video


 Joi 30 aprilie 2015 urmariti Ferma Vedetelor episodul 39 video online.

 Ionut a avut parte de cea mai frumoasa surpriza de cand este in aceasta competitie. El si-a revazut sotia dupa doua luni de zile. AU avut timp 60 de minute. Ea l-a asteptat cu mancari alese si biscuiti. El a fost umit cand a vazut sarmale, ceea ce nu mai mancase de mult timp.

 Geoarge Vintila ca si fermier al saptamanii a fost nemultumit de servitorii saptamanii, care s-au trezit cand toate trebuirle de dimineata erau gata. El a spus ca servitorii trebuie sa fie primii care se trezesc si ei sa dea de mancare la pasri si animale. Sa pregateasca bucataria.

 Daca baietii au spalat si gatit, fetele au incercat din nou sa faca acel foisor, dar fara prea mare izbanda, astefel Cristina a zis sa faca greva si ca eloe asa nu mai pot continua caci este mult prea greu pentru ele.

 Cristina isi doreste mult sa parseasca ferma si sa plece acasa, iar acest lucru a fost vazut de George care o declara primul duelist al saptamanii.

 Ferma vedetelor episodul 39 din 30 aprilie 2015 online liveFerma vedetelor episodul 39 30 aprilie 2015 online videoServer 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri