Ferma vedetelor episodul 32 marti 21 aprilie 2015 online gratis


Ferma vedetelor episodul 31 20 aprilie 2015 online gratis


 Marti 21 aprilie 2015 Ferma Vedetelor episodul 32 video online.

 Cristina Cioran a ajuns la capatul puterilor si a nervilor si a decis ca doreste sa plece, isi vrea viata inapoi, ii este dor de viata de dinainte de a intra in ferma.

 Dima Trofin si Vica Blochina sunt noii servitori ai saptamanii. Vica chiar si-a dorit sa fie servitor, in locul lui Cristina, deoarece ea a motivat ca Cristina a fost saptamana trecuta si ca ea oricum a mai trecut printr-un duel si nu ii este frica.

 Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila, sunt cei trei noi concurenti intrati in competitie, ei au fost si hotii de saptamana trecuta, dar acum au inapoiat lucrurile furate. George Vintila la provocat pe Augustin la duel si a castigat imunitatea pentru el si pentru Roxana si Gina Pistol, astfel ei nu vor intra in aceasta saptamana la duel.


Ferma vedetelor episodul 32 la ProTV marti data 21 aprilie 2015 online 1


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri