Ferma vedetelor episodul 27 marti 14 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 27 marti 14 aprilie 2015 online reluare


 Marti a treia de Paste la  Ferma vedetelor episodul 26 din 14 aprilie 2015 video pe internet la Pro TV.

 Fermierul Saptamanii a fost ales de, Corina Dragulescu in persoana lui Dima Trofim, care acum si-a ales ca servitori pe Cristina Cioran si pe Ionut Iftimoaie.

 Dima Trofim va alege la sfarsitul saptamanii si cine va fi primul duelist, astfel ca Ionut sau Cristina vor intra in duelul de sambata.

 Pastele a fost sarbatorit cu mancare si voie buna la Ferma de vedete, alaturi de nea Rata, Iulia Vantur si Loredana, surpriza pregatita pentru ei, alaturi de care au cantat si dansat intr-o hora. Au trebuit sa vaneze si oua. Dupa acest joc de gasit oua, concurentii au primit pachete si scrisori de acasa.

 Negustorul Vasile le-a adus paine calda si miel, cum se face in orice casa de sarbatoarea Invierii Domnului Nostru Isus Cristos. Nea Rata a venit cu pastrama.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezonul 1 Episodul 27 marti 14  aprilie 2015 video

Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri