Ferma vedetelor episodul 26 luni 13 aprilie 2015 online live


Ferma vedetelor episodul 26 luni 13 aprilie 2015 online live


 Luni a doua zi de Paste la  Ferma vedetelor episodul 26 din 13 aprilie 2015 video pe internet la Pro TV.

 In duelul de sambata VIca Blochina a invinso pe Corina Dragulescu. Corina chiar daca s-a pregatit mul;t pentru acest duel nu a reusi sa faca fata Vicai, care dorea cu orice pret sa ramana la ferma. Ele au avut de trecut si o proba de cultura gererala.

 Ionut Iftimoaie s-a enervat cumplit cand a observat ca nu a fost data apa la vaci si nimeni nu face nimic daca nu face el, Sa fie el fermierul de baza in concurs ? Oare pe el il va nominaliza Corina ca fermier al saptamanii ?

 Concurentii au avut menirea sa construiasca un altar, Nea Rata le-a si adus materialele necesare si totul a fost gata la timp.

 Concurentii au primit o noua misiune in posta, sa se schimbe in tre ei ca personaje, fetele sa fie baieti si invers. Astfel baietii au reusit sa imita cu exactitiate pe fete si astfel a iesit o scena comica, dar care a scos la iveala caracterul multor persoane.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezonul 1 Episod 26 de luni 13 aprilie 2015 video

Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri