Ferma vedetelor episodul 25 sambata 11 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 25 sambata 11 aprilie 2015 online reluare


Sambata la  Ferma vedetelor episodul 25 din 11 aprilie 2015 video pe internet la Pro TV.

 Este seara duelului, chiar inainte de Paste. Se vor duela Vica si Corina. Oare cine va parasi competitia ?

 Vedetele din ferma se pregatesc de sarbatoarea Invierii Domnului Pastele. ei incondeieza oua si fac cozonacii

 Dimineata a inceput intr-o nota amuzanta, iar peripetia Corinei, care cazut cu paravanul a fost promotorul rasetelor la Ferma Vedetelor. Cand a intrat in bucatarie, Corina a fost intampinata cu aplauze de colegii ei. La micul dejun, fermierii au cantat, iar Ionut a facut rap.

 S-a format o echipa si toti cumploteaza impotriva lui Dan. Impotriva lui Dan sunt Ionut si Augustin. Dima fiind siret a fost in ambele tabere, a ascultat planul lor si dupa a turnat tot lui Dan, care l-a sfatuit sa nu ii mai aculte si sa ii iasa pe celalata ureche vorbele lor.

 Concurentii impreuna cu persoana adusa Nea Rata au invatat cum se inrosesc ouale, o doamna. Doinita un fermier foarte priceput fapt pentru care a fost si laudata de Nea Rata. Mioara Velicu a adus cantecul in casa lor si astfel parca munca la cozonaci era mai usoara, toti cantau si erau veseli.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezonul 1 Episod 25 de sambata 11 aprilie 2015 video

Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri