Ferma vedetelor episodul 24 9 aprilie 2015 online


Ferma vedetelor episodul 24 joi 9 aprilie 2015 online


Miercuri  Ferma vedetelor episodul 23 din 8 aprilie 2015 video pe internet la Pro TV.

 Vica Blochina a trebuit sa aleaga cine ii va fi adversara in duelul de la "Ferma Vedetelor", de la sfarsitul saptamanii. E a marturisit ca a trebuit sa aleaga intre doua persoane: Cristina si Corina.

 Imi sunt foarte drage ambele, dar nu o pot alege pe Cristina deoarece in caz ca voi ramane in aceasta competitie vreau sa o am alaturi pe Cristina. Astfel o aleg pe Corina chiar daca imi este foarte draga si imi pare foarte rau ca ea est fata cu care trebuie sa ne duelam. Vica a mai declarat ca ea est constienta ca est mai puternica decat Corina, dar Corina are un atu, ea isi poate alege probele.

 este saptamana sfanta si concurentii sunt mai buni si mai pasnici unul cu altul, macar de dragul sfintei sarbatori a Pastelui.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezonul 1 Episod 24 de joi 9 aprilie 2015 video

Ferma vedetelor Sezonul 1 Episod 24 de joi 9 aprilie 2015 video Server 2Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri