Ferma vedetelor episodul 23 8 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 23 8 aprilie 2015 online reluare


Miercuri  Ferma vedetelor episodul 23 din 8 aprilie 2015 video pe internet la Pro TV.

 Vica Blochina si Dima Trofim, au vorbit in limba rusa cum cred ei ca vor evolua lucrurile la Ferma si cine va iesi in urmatoarele editii, Puteti urmari discutia lor tradus in episod.

 Doinita Oancea este ales fermierul saptamanii, ea este vedeta din telenovelele Acasa TV. Ea a fost aleasa de Lucian Viziru, dar tot la ea se gandeau si ceilalti concurenti din casa. I-a si-a ales si servitorii din aceasta saptamana si astfel a ales pe Vica Blochina si pe Dan Helciuc, motivand ca ei nu au mai fost in acest rol, iar Ionut este foarte trebuincios in gospodarie si astfel el va trebui sa munceasca la constructiile din curte.

 Duminica dis de dimineata, fermierii nostrii au avut de infruntat viata de la tara: capra Cerasela a fatat doi iezi, foarte dragalasi. Cristina si Vica au fost cele care au ajutat caprita sa fete, iar Corina si Doinita au ajutat si ele. Iezii au primit si nume: Ludovik William Ghiocel si Elizabeth Katherine Zambilica.

 Duminica de Florii, fermierii au primit peste la masa, dupa ce au jucat volei, fete impotriva baietilor s au castigat acest drept de a manca peste.

 Va reamintim ca unul dintre servitorii saptamanii va fi ales si primul duelist de la sfarsitul saptamanii.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezon 1 Episod 23 video

Server 2Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri