Ferma vedetelor episodul 21 din 6 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 21 din 6 aprilie 2015 online reluare


 Editia de luni seara din  Ferma vedetelor episodul 21 de in data de 6 aprilie 2015 video pe internet.

 Lucian Viziru a pierdut lupta din duelul de sambata seara si a parasit casa fermierilor. O foarte mare tensiune pluteste asupra celor 8 concurenti ramasi, Cristina a fost nemultumita ca multi dintre colegii ei nu au ascultat-o mai ales ca ea a fost fermiera si sefa saptamanii. S-a descarcat pe Nea Rata care a zis ca el nu le mai zice nimic si sa faca ei ce vor. La sfarsit Cristina si-a cerut scuze.

 Concurentii au fost pedespsiti pentru ca au incalcat regulilel concursului. Tot ce au cumparat de la negustor trebuie sa inapoieze.

 Nea Rata a adus oile, porcii promisi dar si iedul care trebuia sa il aduca pentru Ionut Iftimoaie, fapt pt care Ionut a rmasa uimit.


 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezon 1 Episod 21 video

Server 2Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri