Ferma vedetelor episodul 20 4 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 20 4 aprilie 2015 online reluare


 Ferma vedetelor emisiunea de joi  Ferma vedetelor episodul 20 de in data de 4 aprilie 2015 video pe internet.

 A fost ales cel de al doilea duelist, in persoana lui Dan Helciuc. Nu cred ca se astepta, dar diseara il vom vedea la duel si astfel Dan se va lupta pentru a nu fi dat afara din casa.

  Nea Rata a facut o vizita la Ferma, foarte de dimineata iar vedetele au fost surprinse, chiar unii concurenti au intrat la banuieli si se gandeau ca sunt spionati, mai ales ca i-a luat direct din pat. Nea Rata le da si o veste ca proviziile vor trebui sa si le procure singuri de la negustor.

 Ionut Iftimoaie, a dat de veste lui nea Rata ca el a terminat adapostul pentru animale si astfel sa aduca oiele si caprele.

 Iulia Vantur i-a bagat pe concurenti la belele, deoarece i-a pus pe fiecare sa traga cate un numar si astfel cine vor avea numere asemenea sa stea loegati 24 de ore, pentru a se cunoaste mai bine si a se apropia mai mult, Astfel perechile au fost Doinita cu Ionut, Corina cu Lucian, Augustin cu Dima, iar Vica cu Dan. Cristna este raspunzatoare ca jocul sa fie corect jucat.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor Sezon 1 Episod 20 video

Server 2Sursa foto protv.ro

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri