Ferma vedetelor episodul 19 2 aprilie 2015 online reluare


Ferma vedetelor episodul 16 30 martie 2015 online


 Ferma vedetelor in reluare emisiunea de joi, inainte de meciul dintre Steaua si Petrolul Ferma vedetelor episodul 19 de in data de 2 aprilie 2015 video pe internet.

 Pentru a doua oara, Lucian Viziru intra la duel. Oare pe cine va provoca ? El se astepta sa fie ales ca sa itnre la duel. Concurentii au afirmat ca au votat ca el sa sa fie cel nominalizat pentru ca inca nu a dovedit ca ar dori sa fie in aceasta ferma.

  Nea Rata a venit sa mai vada cum merg treburile "la tara" si sa mai dea niste sfaturi. A fost vopsita toaleta, a fost facut adapostul pentru oi, chiar daca nu prea i-a placut lui Nea Rata. Cu toate acestea lui i-a fost mila de concurenti si le-a adus cafea, un ciocan ca sa poate merge treaba mai repede si lana, pentru zilele ploioase, sa nu se plictiseasca fetele, mai ales.

 Urmariti acest episod pe FanaticTV video reluare.


Ferma vedetelor episodul 19 ProTV 2 aprilie 2015 video reluareFerma vedetelor episodul 19 ProTV din 2 aprilie 2015 reluare
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri