Simona Halep Jelena Jankovici Finala Indian Wells WTA tenis feminin live


Simona Halep Jelena Jankovici Finala Indian Wells WTA tenis feminin live


 Simona Halep Jelena Jankovici Finala Indian Wells 2015 live pe Dolce TV Sport 1 de la ora 20:00 .

 Simona Halep ocupa in acest moment 3 WTA in tenis femin si va juca impotriva ocupantei locului 26, Jelena Jankovici, jucatoare din Serbia, de 30 de ani. Este a 17-a finala jucata de constanteanca noastra, la doar 23 de ani, este o performanta incredibila.

 Simona este favorita in acesta FInala Indian Wells WTA, casele de pariuri o dau favorita cu o cota 1,36. Romanca a avut noroc in semifinala, ea nu a mai trebuit sa joace, deoarece adversara sa, binecunoscuta Serena Williams din America, s-a retras.

 Jelena Jankovici este o mare jucatoare fapt pentru care ea in 2010 a castigat acest turneu Indian Wells, impotriva Caroline Wozniacki cu 2-0 la seturi: 6-2, 6-4. Dar ea nu a mai reusit sa castige nici un mare turneu din 2013.

 Pentru aceste turneu WTA disputat in America, California, sunt premii in bani foarte importante. Simona daca va castiga turneul va primi 900.000 dolari, plus ce a castigat pana acum, primind doar pentru calificarea in finala 400.000 de dolari.

 Meciul de tenis dintre Simona Halep si  Jelena Jankovici poate fi urmarit duminica 22 martie 2015 online pe FanaticTv pe postul Dolce Sport 1 video de aici.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri