Romanii au talent Sezonul 5 episodul 3 27 martie 2015 online


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 2 20 martie

 A venit a treia  saptamana a show-ul Romanii au talent si Bebe Cotimani, Andra Maruta, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu ne promit o editie extraordinara.

Vineri 27 martie puteti urmar episodul 3 din sezoul 5 Romanii au talent 2015 online pe ProTv live si reluare pe FanaticTV.net .

In episodul trecut am avut parte de multe momente extraordinare: Nicoleta Iancu a interpretat o superba melodie populara care a facut sa reapara pielea de gaina in juriu. RAZVAN Lovine a avut un moment spectaculos de magie, sau Marian Sas a facute acrobatii la inaltime.

Ce ne mai rezerva show-ul Romanii au talent vom vedea doar diseara de la ora 20:30 pe ProTv. /> <!-more-->

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 6 27 martie 2015 video pe internet


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 3 video


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 3 video 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri