Romanii au talent Sezonul 5 episodul 2 20 martie 2015 Protv


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 2 20 martie

 Dupa ce saptamana trecuta au inceput in forta cu concurenti unul si unul, saptamana aceasta show-ul Romanii au talent ne pregateste o noua editie de senzatie.

Vineri 20 martie puteti urmari editia 2 din Sezonul 5 Romanii au talent 2015 online pe ProTv si pe acest site in reluare.

 In primul episod am avut parte de momente amuzante, cantareti, dansuri dar si magie, intr-o seara de nota 10.

 Vlad Ciotescu a impresionat publicul prin faptul ca a cantat perfect la pian  melodia Let it be de la Beatles, el fiind cu atat mai special cu cat are abia 14 ani si este nevazator.

 O alta concurenta ce a impresionat publicul si juratii este Yeva Shiyanova, care a facut multi barbati sa suspine cu dansul ei in faina alba. La final Mihaela Radulescu a incercat si ea cativa pasi din dansul tinerei concurente, dar momentul culminat a fost cand Mihaela a lins degetul frumoasei blonde, un gest destul de sexy si provocator.Romanii au talent Sezonul 5 episodul 2 20 martie 2015 video pe internet
Romanii au talent Sezonul 5 episodul 2 videoDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri