Romanii au talent Sezonul 5 episodul 1 13 martie 2015 online


Romanii au talent Sezonul 5 online


 Vineri 13 martie 2015 incepe un nou sezon Romanii au talent, show-ul de la Protv care a spart audientele din Romania. Multi romani asteapta toata saptamana sa vina ziua de vineri pentru a reusi sa se destinda in fata micului ecran cu umor de calitate.

 In sezonul 5 avem parte de o surpriza, unul din jucati, Mihai Petre este inlocuit cu doi jurati : Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis. Andra si Andi Moisescu raman ca jurati.

 Incepe un nou sezon in care multi romani, mai mult sau mai putin alentati vor dori sa castige marele premiu de 120.000 de euro.


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 1 13 martie 2015 video pe internet

Server 1Server 2 IIServer 3


Server 4


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri