Next Star Sezonul 5 episodul 3 29 martie 2015 online


Next Star Sezonul 5 episodul 3 29 martie 2015 online Duminica seara, puteti urmari show-ul Next Star Sezonul 5 episod 3 din 29 martie 2015, poate fi urmarit live de la ora 20:30 pe Antena 1 live sau in aceasta pagina video

 In aceasta seara vom afla unele detalii din culisele emisiuni concurs: Ce fac cei cinci jurați - Pepe, Connect-R, Lora, Maria Cârneci și Vasile Muraru sa poate trece de emotiile la care sunt supusi atunci cand sunt in direct , astfel ei îi deztainuie unei fetițe din Galați care a venit la Next Star să cânte, secretul lor. De exemplu Connect-R face… genuflexiuni, Vasile face semnul Sfitei Cruci, iar Pepe spune o rugaciune.

 Vom avea parte de o surpriza si o situație fără precedent: o concurentă care a mai fost, se intoarce  pentru a doua oară pe scena de la “Next Star”.  Fetita se numeste Ioana Mârți, care are doar 13 ani si vine din satul Pildești, județul Neamț, ea mai urcat pe scena vedetelor mici în 2013. Acum vine sa cante o piesa a lui Michael Jackson, iar atunci a cantat muzică populară, interpretand Maria Tanase - "Mărioară de la Gorj".

 Pentru a putea creea scena din clipul regretatului cantaret Michael Jackson, o scena sinistra cu multi monstri, a fost nevoie de mii de peturi de plastic. Mirti Ioana va interpreta piesa “Earth Song”.


Video 1 Next Star Sezonul 5 episodul 3 29 martie 2015

Video 1 Next Star Sezonul 5 episodul 3 29 martie 2015

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri