Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 7 30 martie 2015 online


Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 6 24 martie 2015


 Luni de la ora 20:30 in Iadul Bucatarilor avem peripetii de tot felul. Un concurent ce a gatit foarte prost o farfurie cu orez este obligat sa manance toate farfurile din sala, de catre chef Scărlătescu.

  Show-ul Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2 episodul 7 este pe internet live online de la ora 20:30 pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 Urmeaza o mare surpriza pentru concurenti, cei trei chefi ii vor testa cu o proba de noroc, astfel ei trebuie sa fie creativi și sa inprovizeze. Concurentii trebuie sa invarte  ruleta si astfel ea se va opri la o litera, dupa care trebuie sa se gandeasca la un ingedient ce incepe cua cea litera. Fetele au fost cele dintai si ele vor gati cu ingredientele care le-au ales.

 Daca acum o saptmana va ziceam ca s-a nascut o idila intra Iana și Tudor, astazi ei s-au despartit. Iana a declarat ca nu este multmita de el, caci lui ii plac fetele mai plinute. Ceilalti concurenti au inceput sa rada de Tudor, facand glumea pe seama ca a fost parasit.

 Iadul bucatarilor episodul sase din sezonul 2 video.
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 7 30 martie 2015  Partea IPartea II
Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 7 30 martie 2015  Server 2 


Partea IIPlayer 2Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri