Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 6 24 martie 2015 online


Iadul bucatarilor sezonul 2 episodul 6 24 martie 2015


 Marti seara avem peripetii de tot felul. Un concurent ce a gatit foarte prost o farfurie cu orez este obligat sa manance toate farfurile din sala, de catre chef Scărlătescu.

  Show-ul Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor Sezonul 2episodul 6 este pe internet live online de la ora 20:30 pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 In dat de 24 martie concurenții vor avea parte de o proba contra cronometru, sa mulg vacile și adună ouă din cuibare, juratii nostrii vin la ferma special pentru aceasta.

 Ciprian este cel laudat si apreciat de catre chefi, astfel el prin de emotie da in lacrimi de fericire. Ceilalti nu au fost la fel de norocosi, ei primind doar jigniri si cuvinte grele din cauza farfuriilor pregatite de ei. Și Michael a pregatit o farfurie pe placul juraților, el fii apreciat si aclamat: ”Farfuria ta, Michael, are un singur defect: e prea puțină mâncare” a raspuns chef Scărlătescu, imediat ce a gustat din ea.

 Iadul bucatarilor episodul sase din sezonul 2 video.
Partea I


Partea II 


Player 2 Partea IPlayer 2 Partea IIDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri