Hell's Kitchen Iadul bucatarilor sezonul 2 episod 5 23 martie 2015 online


Iadul bucatarilor sezonul 2 episod 5 23 martie 2015


  Luni 23 martie 2015 Antena 1 putem vedea episodul 5  din show-ul Iadul bucatarilor sezonul 2

  Emisiunea Hell`s Kitchen Iadul Bucatarilor episodul 5 poate fi urmarit live online de la ora 20:30 pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 Florina Pop, fostă pugilistă pasionată de bucătărie.

 Tudor Gabriel vrea să facă o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc, dupa ce el a avut de pierdut foarte mult din cauza jocurilor de noroc, si banilor care i-a pierdut in ultimii ani.

 Michael Pascale, bucatar de meserie, este unul dintre concurenţii din acest sezon ” Iadul bucătarilor”, a fost recomandat de revista americana New York Times, deoarece el a lucrat intr-un foarte binecunoscut restaurant in Franta, pe nume Pouic Pouic.

 Iadul bucatarilor episodul cinci sexonul 2 video.
Partea I

Partea II 
 

Partea III 

Partea IV


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri