Ferma vedetelor episodul 6 16 martie 2015 reluare


Ferma vedetelor 16 martie 2015


 Luni seara puteti urmari episodul 5 din 16 martie FERMA VEDETELOR difuzat de ProTV de la ora 20:30 si in reluare.

 Dan Helciug a fost ales Fermierul Saptamanii de catre Oana Radu, ea fiind eliminata la finalul primei saptamani. Dan a promis colegilor ca de acum vor fi doar petreceri in casa.

 Cel care ii conduce pe fermieri si se gandeste la toate ca sa le fie bine este Nea Rata, cel care in prima saptamana a adus capra, vacile, fanul si tot ce mai trebuia pentru o ca o ferma sa prinda viata. Astfel vedetele din concurs sunt foarte multumite de el si il stimeaza.

 Doinita Oancea si-a sarbatorit si ziua de nastere in aceasta ferma, poate nu a fost ce si-a dorit pentru o aniversare dar unii din ei deja sunt foarte uniti si se cred o mare familie.
Partea I


Partea II


Partea III


Partea IV

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri