Ferma vedetelor episodul 16 30 martie 2015 online


Ferma vedetelor episodul 16 30 martie 2015 online


 Ferma vedetelor poate fi urmarit luni seara Sezonul 1 epsidoul 16 de la Pro TV live din 30 martie 2015 video pe internet.

 Lucian Viziru si-a intrat in rolul de fermier si lucreaza de zor. El taie lemne, spala si mai ales mulge vaca. El a invatat acest lucru de pe internet, unde s-a documentat inainte sa vina la Ferma Vetelor.

 Lucian Viziru a marturisit ca nu a mai mers la tara de cand era mic si cand isi aminteste ca se juca fotbal descult. Va reamintim ca el a venit in casa la inceputul saptamanii trecute, impreuna cu Roxana Ionescu, dar ea a fost deja eliminata in duelul de sambata seara.

 Lucian a trecut cu brio de prima sapamana chiar a invatat foarte multe de la fratele sau Augustin si invata inca si ajuta cu orice se poate la treburile zilnice. El a ajutat chiar si la construirea cotetului impreuna cu ceilalti concurenti..

 Urmariti acest episod pe FanatiTV video reluare.


Ferma vedetelor episodul 16 ProTV 30 martie 2015 reluareFerma vedetelor episodul 16 ProTV din 30 martie 2015 reluare
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri