Ferma vedetelor episodul 15 28 martie 2015 online


Ferma vedetelor sezonul 1 28 martie 2015


 Urmariti Ferma vedetelor Sezonul 1 epsidoul 15 de la Pro TV live de samabata 28 martie 2015 video pe internet.

 Tensiunea cumlata intr-o saptamana de Roxana Ionescu si izbucnit in plans, fapt pentru care a cerut cordonatoarei emisiunii sa poata suna persona cea mai draga ei, adica mama. Ea a dorit sa fie consolata de catre mama ei, mai ales ca urma sa intre in duel, in ziua urmatoare.

 Dupa mai putin de o saptamana de la intrarea in casa fermierilor, Roxana a fost elimanata de care cea pe care a provocat-o la duel, adica Cristina Cioran. Au fost 3 runde in care ambele au luptat pana la ulima picatura de putere, Roxana lupta si pentru a dovedi ca ceea ce se vorbea nu este adevarat si ca merita sa ramana in casa, dar Cristina a fost mai puternica si astfel a ramas in lupta pentru 50.000 de euro.

 Urmariti acest episod pe FanatiTV video reluare.


Ferma vedetelor episodul 15 ProTV 28 martie 2015 onlineFerma vedetelor episodul 15 ProTV din 28 martie 2015 online video
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri