Ferma vedetelor episodul 12 ProTV 24 martie 2015 online


Ferma vedetelor episodul 12 ProTV 24 martie 2015


 Urmariti Ferma vedetelor Sezonul 1 epsidoul 12 de la ProTV gratis video online

 Au fost 12 dar au mai raas doar 9: Dan Helciuc, Dima Trofim, Augustin Viziru, Ionut Iftimoaie, Vica Blochina, Doinita Oancea, Mioara Velicu, Cristina Cioran, Corina Dragulescu.

 Cum este sa fii vedete si in acelasi timp sa fii si fiermier ? Trebuie sa stii sa mulgi vaca. Munca de jos nu este pentru oricine, oare se descurca concurentii ? Nu rata ultimul episod pentru a vedea de la ce se mai cearta concurentii.

 Concurenti noi vo veni in aceasta seara la Ferma Vedetelor. Doua locuri trebuie ocupate. Oare cine sunt cei doi concurenti, nou sositi ?


Ferma vedetelor episodul 12 ProTV 24 martie 2015 online 1


Partea II


Ferma vedetelor episodul 12 ProTV 24 martie 2015 online video 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri