Ferma vedetelor episodul 11 23 martie 2015 online


Ferma vedetelor episodul 11 23 martie 2015 online


 In data de 23 martie 2015 ProTV transmite episodul 5 din  FERMA VEDETELOR  ora 20:30 video  si in reluare.

 Stefan Stan este cel de-al doilea concurent eliminat de la Ferma Vedetelor. El a fost la duel cu Augustin Viziru, care a si iesti invingator si a ramas in cursa pentru marele premiu.

 Vica Blochina a fost aleasa Fermierul Saptamanii. Ea a fost ales de Stefan Stan, cel ce a tocmai a parasit casa fermierilor.

 Munca este multa la tara, dar mai ales intr-o ferma cu multe animale si tot la fel de multe de guri de hranit, dar cu toate acestea trebuie si putina distractie, astfel concurentii danseaza si canta de fiecare data cand au putin timp liber..
Ferma vedetelor episodul 11 23 martie 2015 Video 1


Ferma vedetelor episodul 11 23 martie 2015 video 2Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri