FC Barcelona-Manchester City Live pe Digi Sport 1 Chiampions League


 
FC Barcelona-Manchester City Live pe Digi Sport 1

 Miercuri se joaca o noua etapa din Liga Campionilor in direct pe DIGI Sport 1 Tv se va juca meciul FC Barcelona-Manchester City. Meciul incepe de la ora 21:45 si se poate vedea aici pe FanaticTV.net live.

 Meciul pleca de la rezultatul de 2-1 pentru Barca, cand in tur a invins echipa engleza. Lionel Messi si Dani Alves sunt cei care au marcat pentru spanioli si Kompany a fost care a inscris unicul gol al lui Manchester City. Tot in tur Zabaleta a primit cartonasul rosu si nu va juca in aceasta seara. La Barcelona nu sunt jucatori care sa lipseasca.

 Astazi se decide care dintre cele doua echipe merg mai departe in Liga Campionilor Chiampions League Europa.

 FC Barcelona-Manchester City Live pe Digi Sport 1

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri