Fast and Furious 7 Online subtitrat in romana pe internet HD video


Fast and Furious 7 Online subtitrat in romana pe internet video


 Filmul anului 2015 este " FAST AND FURIOUS 7 online ", care nu poate fi ratat, este filmul actorului decedat Paul Walker, filmul a inceput sa fie filmat in 2013, dar din cauza pierderii lui Paul, a trebuit amanat si refacute multe scene.

 Cu o nota de 9,1 data de utilizatorii, IMDB, este un film de actiune, crima si thriller. Pe marile ecrane din Romania, productia americana apare in 4 aprilie 2014. In rolurile principale ii avem pe Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson .

 Daca sunteti in cautare de o poveste inedita, de actiune, violenta si tipe sexy, acesta este filmul vostru. Scenele filmate in Dubai sunt cu adevarat spectaculare, masini exotice, dupa care sa intorci capul. Walker este mare, cum il stim iar Tyrese Gibson este cel rau si dur, cu totul un "cool guy" si "bad boy".

 Dupa toate problemele din trecut Dominic Toretto (Vin Diesel) şi Brian O'Conner (Paul Walker) îşi doresc sa uite totul si isi inceapa viata de la capat. Totul este ok pana in momentul cand Ian Shaw intra in belele si parternerii lui trebuie sa il ajute, astfel iar calca stramb si sunt urmariti de politie.Fast and Furious 7 Online subtitrat in romana pe internet video HD 1

Fast and Furious 7 Online subtitrat in romana pe internet video HD 2
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri