Burlacul Sezonul 5 FINALA 19 martie 2015 online pe internet


Burlacul pe internet live video


  Joi 19 martie are loc marea finala din BURLACUL sezonul 5, unde Andrei isi va alege aleasa si viitoarea jumatate cu care va ramane si cine stie poate se va ajunge la casatorie.

 Burlacul Andrei Andrei are de ales intre Andreea, Ayda și Daiana, cele trei fete care au ramas pana la final alaturi de el. Sunt cele 3 fete care l-au impresionat cel mai mult pe Andrei si acum va fi momentul in care va alege doar una.

 Andrei a decis ca doreste sa cunoasca familiile celor 3 ultime concurente, pentru a putea alege mai usor si pentru a intelege ce inseamna pentru ele viata de familie, deoarece burlacul doreste o familie cu fata care o va alege in aceasta seara pe Antena1 online.
Marea Finala Burlacul 2015 episodul 10 video 1Marea Finala Burlacul 2015 episodul 10 video 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri