Burlacul Sezonul 5 Episodul 9 Online 12 martie 2015


Burlacul pe internet live video
 Va invitam sa urmariti episodul 9 din sezonul 5 al show-ului Burlacul difuzat de Antena 1, joi de la ora 20:30.

In acest episod Ayda ar parte de o surpriza foarte placuta. Ea ajunge in pat cu burlacul ANdrei, dar nu oricunde ci pe malul oceanului. Ea are parte de un masaj la care nu se astepta si de sarutari indelungate, pentru aceasta ea spune ca burlacul Andrei este foarte romatic si senzualt, incat a lasat-o fara cuvinte.

Daiana este foarte fericita deoarece este indragostita, de Andrei dar si de doi delfini care i-a vizitat impreuna cu burlacul. A fost o intalnire foarte emotionanta si placuta.

In acest episod Roxana cea care are un trecut mai putin placut, paraseste competitia, ea a mai fost intr-o situatie asemanatoare, dar a fost readusa in concurs de Burlacul Andrei.
Urmariti episodul 9 din Burlacul Sezonul 5 din data de 12 martie 2015 live p internet video online.


Server 2

Server 3

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri